Bahan-bahane:
Pitik | 1 utuh |
Brambang | 10 butir |
Bawang | 7 siung |
Lombok Abang | 7 buah |
Lombok Rawit | 3 buah |
Belimbing wuluh | 4 buah |
Tomat ijo | 3 buah |
Godhong salam | 1 lembar |
Laos | 1 cm |
jahe | 1 cm |
gula | 1 sacukupe |
uyah | 1 sacukupe |
santen | 500 cc |
banyu | 1 sacukupe |
Carane Nggawe:
1
Banyu diumubke
2
Iris brambang, bawang, lombok abang, tomat, belimbing wuluh
3
Kabeh bahan dilebokake kajaba santen.
4
Bubar bahan-bahan mateng, banjur santen dilebokake, terus diudhak supaya santene ora pecah. Banjur dimasak nganti umub.
Garang Asem siap dimaem.
sumber: http://dapurmasak.com/resep/garang-asem-ayam-tanpa-bungkus-10847?ref=category_page
Tidak ada komentar:
Posting Komentar