Bahan-bahane:
Tahu | 4 buah |
Tepung Tapioka (Kanji) | 5 sendok makan |
Tepung Terigu | 2 sendok makan |
Uyah | 1/4 sendok teh |
Merica (Lada) Bubuk | sacukupe |
Godhong Bawang | 1 batang |
Bawang Halus | 2 siung |
Banyu Anget | sacukupe |
Carane Nggawe
1
Kabeh tepung, uyah, lan mrica dicampur dadi siji.
2
Campurke irisan godhong bawang, bawang sing wis dialusne lan tepung. Udak rata.
3
Banyu panas ditambahake sacukupe. Aja kecuweren, usahake nganti adonan isa dibentuk. Banjur disisihne.
4
Banjur aci dilebokake ing jero tahu kang wis dikerok. Banjur geni dipanaske, goreng tahu nganti kecoklatan. Yen wis kecoklatan banjur diangkat. Tahu aci siap dimaem.
Tidak ada komentar:
Posting Komentar