
Bahan-bahane:
| Pitik | 1 utuh |
| Brambang | 10 butir |
| Bawang | 7 siung |
| Lombok Abang | 7 buah |
| Lombok Rawit | 3 buah |
| Belimbing wuluh | 4 buah |
| Tomat ijo | 3 buah |
| Godhong salam | 1 lembar |
| Laos | 1 cm |
| jahe | 1 cm |
| gula | 1 sacukupe |
| uyah | 1 sacukupe |
| santen | 500 cc |
| banyu | 1 sacukupe |
Carane Nggawe:
1
Banyu diumubke
2
Iris brambang, bawang, lombok abang, tomat, belimbing wuluh
3
Kabeh bahan dilebokake kajaba santen.
4
Bubar bahan-bahan mateng, banjur santen dilebokake, terus diudhak supaya santene ora pecah. Banjur dimasak nganti umub.
Garang Asem siap dimaem.
sumber: http://dapurmasak.com/resep/garang-asem-ayam-tanpa-bungkus-10847?ref=category_page
Tidak ada komentar:
Posting Komentar